Mallar, cv mall

Menu:

Mallar webbdesign/hemsida

Mall för webbdesign/hemsida. Att göra sin egen hemsida behöver inte vara så svårt. Du kan enkelt göra en hemsida med hjälp av mallar, de finnsmånga av dessa, och många är helt gratis. Du läser mer om mallar för hemsidor och webbdesign nedan. Mallar.info är en gratis hemsida som erbjuder mallar inom de områden som folk mest efterfrågar dem. Det finns flera olika sätt att göra använda sig av mallar för hemsidor. Nedan beskrivs ett mycket enkelt snabbt, och bra sätt att ta fram en hemsida med hjälp av en mall för hemsidor/webbdesign i systemet Joomla.Joomla (http://forum.joomla.org/) är ett gratis system för publicering av webbsidor (http://sv.wikipedia.org/wiki/Joomla), systemet är användarvänligt men ändå mycket flexibelt. Så här gör du:
• Skaffa ett webbhotell konto (de allra flesta som publicerar webbsidor måste ha ett webbhotell) och installera Joomla. Många webbhotell har mycket enkla system för installation av joomla, hör efter med dem exakt hur du gör på ditt webbhotell.
• Ladda ner en joomla mall som du tycker passar dig (sök på Internet efter ”Joomla Templates”), det finns massvis med gratis sådana på Internet
• Lägg upp mallen på ditt webhotell (dett brukar vara mycket enkelt men fråga ditt webbhotell om du får problem).
• Läs även .SE - Stiftelsen för Internetinfrastruktur:s guide till Joomla. http://www.iis.se/docs/Joomlaguide_WEBB.pdf om hur du fyller din Joomla-mall med för hemsidor/webbdesign med ditt innehåll.

Relaterade mallar:
Fakturamall
Kvitto mall
Blogg design mallarNyhetsbrev mall