Mallar
Mallar

Menu:Skriv avtal & kontrakt med våra mallar

Mallar.info är en kostnadsfri hemsida som tillhandahåller mallar och exempel för bland annat avtal och kontrakt i Word och Excel. Dessa är till för att besökare enkelt ska kunna skriva avtal och kontrakt.

De mallar inom kontrakt och avtal som finns tillgängliga på Mallar.info inkluderar:

För en komplett förteckning av de mallar och exempel som finns på Mallar.info se: Sitemap.

Mallar.infos målsättning

Alla mallar och exempel på Mallar.info är gratis och kan laddas ner av vem som helst. Vårt fokus är att utan kostnad tillhandahålla de av privatpersoner mest efterfrågade mallarna.

Om du saknar någon mall är det alltid välkommet att mejla mallar.info (se länken "Kontakt" ovan) och ge förslag på mallar du tycker vi ska skapa och ha med på hemsidan. Vi kan såklart inte garantera att vi tar med ditt förslag på mall, men förslag är välkomna.

Mallarna för avtal och kontrakt är för det mesta i Office-format, mer specifikt i Word, Excel eller Power Point. Detta gör att du som användare enkelt kan fylla i dina uppgifter i mallarna och vid behov ändra i dem.

Mallar.info är en kostnadsfri hemsida och kan inte ta ansvar för korrektheten i informationen på www.mallar.info, detta inkluderar att Mallar.info inte tar ansvar för ekonomisk eller annan skada i samband med användande av information och mallar som finns på www.mallar.info. Om du behöver garanterat säkerställd information rekommenderas att du anlitar fackman.