Mallar
Mallar

Menu:Skriv andrahandskontrakt i vår mall: gratis i Word & PDF

Att hyra ut sin bostad i andra hand när man inte behöver den kan vara en attraktiv möjlighet att dryga ut kassan. Nedan finner du en gratis mall för andrahandskontrakt i Word och PDF utan krav på inloggning.

Gratis mall andrahandskontrakt

Mall för andrahandskontrakt (Word).

Mall för andrahandskontrakt (PDF).

Tips inför andrahandsuthyrningen

Ett tips för dig som planerar att hyra ut i andrahand är att alltid dubbelkolla med din hyresvärd att du får hyra ut och att det sättet du planerar att hyra ut godkänns av hyresvärden. Ytterligare ett viktigt tips är att se till att du noga undersökt och säkerställt att försäkringar täcker situationen på ett bra sätt.

För dig som planerar att hyra ut din bostad kan det även vara en bra idé att undersöka om det kan vara ett attraktivt alternativ att hyra ut din bostad till ett företag snarare än en privatperson.

Så fyller du i mallen för andrahandskontrakt

Mallen är främst tänkt som en utgångspunkt för dig som privatperson som planerar att hyra ut din bostad i andrahand. De mest centrala delarna av mallen motsvarar:

Annan typ av uthyrning

Notera att mallarna nedan gäller andrahandskontrakt för andrahandsuthyrning av bostad (funkar för exempelvis lägenhet och villa i de fall det handlar om andrahandsuthyrning).

För annan typ av uthyrning se: mallar för hyresavtal/hyreskontrakt mall.

Mallar.info är en gratis hemsida och mallar/information används på eget ansvar och bör endast användas om tillräcklig kompetens innehas. Om säkerställd korrekthet önskas bör betald fackman användas. Läs mer på länken ”Kontakt” i länkmenyn.

Relaterade mallar: